Υπηρεσίες Digital Marketing & Social Media για Εμπορικά Καταστήματα | iArk Social Media & Digital Agency

Shopping Malls Digital & Social Media Marketing

Εξειδικευμένες υπηρεσίες Digital & Social Media Marketing για Εμπορικά Καταστήματα

Web Development

Μία ιστοσελίδα σε σύγχρονο Design που να περιέχει όλα τα είδη και προϊόντα της επιχείρησης.

Google

Το απαραίτητο εργαλείο προώθησης για κάθε επαγγελματία που θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο κατάστημά του.

Facebook

Βασικό εργαλείο στην προώθηση της επιχείρησής σας σε δυνητικούς πελάτες τόσο για την απευθείας πώληση, όσο και για τη διαδικτυακή.

Βελτιστοποίηση Καταχώρησης στο TripAdvisor

Βελτιωμένη καταχώρηση και διαφήμιση στο TripAdvisor για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Ζητήστε μας ιδέες και προσφορά!


Please wait...

Increase your customers with Tailor Made Services

Tailor Made σχεδιασμός τουριστικών Digital υπηρεσιών για Shopping Malls

Καλοκαιρινές διακοπές δίχως κάποιο σουβενίρ δεν νοούνται. Δίχως κάποιο τοπικό προϊόν από τα χιλιάδες που παράγει η Ελλάδα ή κάποια χειροποίητη δημιουργία.

Βρώσιμα προϊόντα, χειροποίητες δημιουργίες και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας, μπορούμε να βρούμε σε όλους τους προορισμούς της χώρας. Εκείνα τα παραδοσιακά μαγαζιά ανάμεσα στα καλντερίμια των νησιών και όχι μόνο, χρειάζονται και την απαραίτητη διαφήμιση για να μπορέσουν να απευθυνθούν σε μία πιο ευρεία γκάμα πελατών.

Ένα eshop, το οποίο μπορεί να απευθύνεται στο κοινό όλο το χρόνο (με μία λογική έξαρση τους hot μήνες) είναι η αρχή. Το Facebook ακολουθεί στη λίστα σαν το Μέσο που θα δώσει την ώθηση στις πωλήσεις της επιχείρησης.

Κατασκευή Eshop για Εμπορικά Καταστήματα

Ένα μαγαζί με σουβενίρ, τοπικά προϊόντα κι άλλα παρεμφερή είδη δεν χρειάζεται κάτι εξεζητημένο για να μπορεί να πετύχει το στόχο του. Μία ιστοσελίδα – eshop με τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση θα δώσει το έναυσμα για μία βελτίωση στις πωλήσεις. Γιατί πέραν των μηνών με τις αφίξεις χιλιάδων τουριστών, θα μπορεί και τους υπόλοιπους μήνες να συνεχίσει τις πωλήσεις δίχως να έχει πτωτική πορεία.

Contact Us

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Ανάπτυξη ιστοσελίδας με την υπηρεσία iARK Hybrid

Amazing Support

365 ημέρες το χρόνο υποστηρίζουμε την ιστοσελίδα σας

Διαφημίσεις Google Adwords για Χώρους Εστίασης

Οι στοχεύσεις στη Google θα πρέπει να γίνονται προσεκτικά και σε δυνητικούς πελάτες σας για να μην χαθεί το budget σας. Το Remarketing θα σας βοηθήσει και στο Facebook ώστε να μην «χαθεί» ο πελάτης.

Contact Us

Μηχανή Αναζήτησης Google

Προβολή της επιχείρησης στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης Google σε συγκεκριμένες χώρες και με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που προκύπτουν βάσει ανάλυσης ( πχ jet ski Mykonos )

Google Geolocation Ads

Αύξηση της επισκεψιμότητας στην επιχείρηση σας με στοχευμένες διαφημίσεις.

Facebook Remarketing διαφημίσεις για Εμπορικά Καταστήματα

Χωρίς το Facebook, όμως και τις διαφημίσεις η οποιαδήποτε πρόοδος γίνει παραπάνω ενδέχεται να πάει στράφι! Και αυτό γιατί το Facebook (ειδικά σε αυτό τον τομέα) μπορεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες ακόμα και σε off season εποχές να έχουν μια αξιοπρεπή κίνηση στις πωλήσεις τους.

Contact Us

Facebook Remarketing

Ο τρόπος μέσω του οποίου ένας “χαμένος” πιθανός πελάτης μπορεί να επιστρέψει στην ιστοσελίδα μας και να ολοκληρώσει μία αγορά.

Tailor made Web Designs

Ξεχωρίζουμε στο Facebook με custom δημιουργικά που προβάλουν άρτια τα είδη της επιχείρησής μας και κατ’ επέκτασιν τις online αγορές.

SEO & Βελτιστοποίηση TripAdvisor

Πρόκειται για έναν εκ των μεγαλύτερων (αν όχι ο μεγαλύτερος) ιστότοπων παγκοσμίως που χρησιμοποιείται για την ανεύρεση χώρων εστίασης, καταλυμάτων, αλλά και δραστηριοτήτων (πχ θαλάσσιο σκι κλπ). Μία προσεγμένη καταχώρηση, αλλά και διαφήμιση (!) στο TripAdvisor θα ήταν κάτι που θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις.

Contact Us

Web Optimization

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για το δυνατότερο On Page Score της Google

Καταχώρηση Trip Advisor

Κατασκευή ή βελτιστοποίηση της καταχώρησης στο TripAdvisor για μία πιο ολοκληρωμένη παρουσία.

Let’s work on your exciting new project together!